Nja dy llafe më shumë për ne

Përse ne ?


Teknologji.

Sot përkufizimi i asaj që përbën një kompjuter është shumë më e gjerë se ajo ka qenë ndonjëherë. Ne kemi smartphonet tanë , tabletat, kuti set-top, Mac, Lap-top dhe sigurisht desktop. Ata të gjithë kanë një CPU, GPU, kujtesë dhe hapsirë. Këto pajisje ndryshojnë në aspektin se sa të fuqishëm janë dhe se si ne i përdorim ato, por pothuajse të gjithë komponentët mbeten të njëjtë.

Duke parë kompjuter dhe web teknologji që rriten nga diçka super e vogël dhe shndërruar në një pjesë të domosdoshme të jetës, vërejmë se gjërat kanë ndryshuar shumë me kalimin e kohës.

Dhe kjo është arsyeja se përse Blad IT Solutions është këtu. Ne kemi për qëllim për tju sjellë më të fundit në çdo gjë kompjuter dhe teknologji. Siç webi u rrit, ashtu u rritën dhe mundësitë për të mësuar më shumë rreth teknologjisë pa ndonjë problem. Çdo gjë këto ditë duket të jetë një klik ose kontakt larg. Kontrolloni faqen tonë dhe në të do të gjeni disa këshilla të dobishme, truket dhe lajme për tiu ndihmuar në përdorimin e teknologjisë në mënyrën më të mirë.


  • Zgjidhje IT.
  • Shërbime IT.
  • Instalime.
  • Konfigurime.